V chomutovském Globusu bude plno více než obvykle. Šestice hokejistů zde bude rozdávat autogramy
V GLOBUSU SE CHYSTÁ AUTOGRAMIÁDA ŠESTICE HOKEJISTŮ. FOTO: PIRÁTI CHOMUTOV
Chomutov

Chomutov – O soupeři Pirátů v osmifinále druholigového play-off bude jasno nejpozději ve středu 8. března, kdy jsou na programu případné třetí zápasy předkola. V úterý 7. března se bude šestice členů A-týmu podepisovat od 15.30 hod. v chomutovském hypermarketu Globus.

Autogramiáda pořádaná klubem se dlouho neuskutečnila, i proto dostali fanoušci prostor, aby si vybrali, s kým by se chtěli potkat osobně i mimo ROCKNET ARÉNU. „Díky fanouškům máme na řadě stadionů domácí prostředí i venku. Možnost vybrat si na našem facebookovém profilu hráče na autogramiádu vnímáme jako jednu z forem poděkování za podporu v době po pádu do krajské ligy,“ vysvětluje autor myšlenky Roman Jüngling.

Příznivcům se nakonec budou podepisovat kapitán Viktor Hübl, jeho parťák z elitního útoku a jeden z nejlepších kanonýrů dlouhodobé části Jakub Chrpa, třetí nejproduktivnější hráč mužstva Milan Kostourek, na Tik Toku a Instagramu hodně aktivní František Mála, mladý útočník Jakub Zajíček a zkušený pilíř zadních řad Michal Žižka.

Využijte jedinečné příležitosti potkat se s hráči v neformální prostředí, kde bude prostor i pro osobní fotky či věnování nebo rychlé otázky při čekání na podpis. Po autogramiádě budou zbývat už jen čtyři do startu play-off, takže na vrchol sezóny se můžete příjemně naladit a získat cenný suvenýr třeba i v podobě plakátu týmu z předchozí a aktuální sezóny, které si každý z účastníků akce bude moci odnést, nebo knihy 75 let chomutovského hokeje.

Chomutov už minulý týden zaujal také charitativní akcí, kdy Piráti dražili speciální hrané dresy na podporu gynekologicko-porodnického oddělení tamější nemocnice a výsledek předčil všechna očekávání. Vybralo se parádních 210 tisíc a 318 korun k tomu. Jde o historicky nejúspěšnější chomutovskou aukci. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru