Muž se chtěl zaregistrovat u lékaře. Probudil se zamčený v čekárně ordinace
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Muž stal nedobrovolným vězněm z touhy po zdraví. Probudil se totiž zamčený v čekárně místní ordinace v Chomutově a křičel na kolemjdoucí, aby mu přivolali pomoc.

"Po příjezdu hlídky na místo přivolala majitele objektu, který ho zpřístupnil. Muž, který tam byl uzamčen, byl vyzván k prokázání totožnosti a dále byl dotázán, jak k takové kuriózní situaci došlo. Muž začal vzpomínat, že dorazil v ordinační hodiny do čekárny, aby se zde zaregistroval, sestra ho požádala, aby se posadil a chvíli vydržel, ovšem muži se udělalo nevolno a odešel na toaletu, kde usnul. Po probuzení už byla všude jen tma a ticho. Na místo se dostavila i sestra této ordinace a společně se strážníky se provedla vnitřní kontrola objektu, zda nedošlo k nějaké škodě na majetku," píší strážníci na svém facebookovém profilu.

Po ověření, že muž není zájmovou osobou PČR, mohla být celá událost uzavřena jako nevšední nedorozumění, objekt byl řádně zajištěn a muž tak mohl konečně domů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru