Chtěl ji bodnout, aby vykrvácela. Chomutovským strážníkům se podařilo předejít tragédii
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Chomutov - Rušení nočního klidu v ulici Holešická v Chomutově se zvrhlo ve výhružky a napadení nožem. Strážníci Městské policie Chomutov byli přivoláni k hádce manželů, kdy na ženu narazili při odchodu z bytu. Jednalo se o cizinku, která potvrdila, že při hádce byla napadena manželem, také cizincem, ale viditelná zranění neměla a strážníkům jiné podrobnější informace nedala.

Žena měla na strážníky počkat opodál, když šli zjistit situaci u bytu, kde se nacházel muž. Ten hlídce sdělil, že se pouze pohádali a za vyrušení sousedů se hluboce omlouval. Když se však hlídka vracela zpět k ženě, aby zjistila podrobnosti i od ní, na určeném místě a ani nikde v okolí nebyla.

V zápětí ale dostali strážníci operačním velitelem sděleno, že muž je již opět na chodbě a křičí. Hlídka na něj narazila před domem, kde se jich dotazoval, kde je jeho žena, aby ji mohl bodnout a ona vykrvácela.

Muž byl na místě zadržen pro podezření ze spáchání trestného činu a předán Policii ČR k dalším úkonům. Žena po nalezení strážníkům dovypověděla, že byla napadena nožem, ale podařilo se jí utéct a dále se schovala, protože měla strach, což potvrdil i svědek incidentu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru