Jirkovští strážníci dopadli sériového vykradače aut přímo při činu. Katalyzátor z auta se mu už odnést nepodařilo
Foto Zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - V neděli 20. listopadu kolem půl druhé v noci přijali strážníci Městské policie Jirkov oznámení od všímavého občana, že se v Jezerské ulici v Jirkově pohybují kolem zaparkovaných aut dva lidé.

K prověření oznámení byli na místo vysláni strážníci. V jednom ze zmíněných vozů seděl muž. Když mu městští policisté položili několik dotazů, dával evidentně smyšlené odpovědi.

Strážníci u kolegů z Policie ČR zjistili, že tato osoba už má záznamy týkající se krádeží věcí z vozidel. Na základě uvedených skutečností byla provedena podrobná prohlídka zaparkovaných aut a bylo zjištěno, že u jednoho z nich došlo k pokusu krádeže katalyzátoru. Případ byl proto předán státní policii k dalšímu řízení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru