Srážka osobního auta s motorkou na kruhovém objezdu v Chomutově. Pro zraněného motorkáře přijela sanitka
Foto: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Na kruhovém objezdu ulic Zborovská, Palackého, Lipská, Wolkerova a Školní v Chomutově došlo včera k dopravní nehodě. Při srážce osobního automobilu s motocyklem se zranil řidič motorky. Sanitka zdravotnické záchranné služby ho pak převezla k dalšímu ošetření do nemocnice.

U motorkáře, který zůstal ležet na vozovce, byli jako první strážníci Městské policie Chomutov, které na místo přivolal všímavý občan. Strážníci muže pohlídali do příjezdu přivolané zdravotnické záchranné služby. Následně ještě provedli asistenci transportu pacienta a u řidiče vozidla, který měl nehodu způsobit, byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Hlídky pak na místě usměrňovaly dopravu do příjezdu Policie ČR, která si událost dále převzala.

1410chomutovnehodamotorky2

Foto: Městská policie Chomutov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru