Hasiči z Ústeckého kraje soutěžili v Petrovicích v disciplínách TFA. Kdo byl nejlepší?
Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Ústecký kraj/Petrovice - Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje uspořádal krajské kolo soutěže družstev a jednotlivců v disciplínách TFA (Toughest Firefighter Alive). Soutěž proběhla 12. září 2022 v areálu stanice Petrovice. Soutěže se zúčastnili přihlášení příslušníci územních odborů HZS Ústeckého kraje.

Soutěžili v kategorii A – 18 až 34 let, kategorii B – 35 až 44 let a kategorii družstev jednotlivých územních odborů, kdy se započítávaly tři nejlepší časy. V Kategorii A zvítězil Josef Umlauf s časem 5:15 (min.), druhý byl Michal Lupínek s časem 5:25 a třetí Pavel Novák s časem 5:38. V Kategorii B zvítězil Robin Bureš s časem 5:25:87, druhý byl Petr Weihofer s časem 6:11.

Pořadí Družstev: 1. Územní odbor Litoměřice, 2. ÚO Chomutov, 3. ÚO Děčín. Soutěžilo se v disciplínách: rozvinutí hadicového vedení, sbalení dvou hadic B, hammer box, tunel, figurína, bariéra, závaží, výběh po schodišti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru