Štamgast se rozhodl vykrást svoji oblíbenou restauraci. Jeho návštěvu zachytila kamera
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Jirkov - Do své oblíbené restaurace v Jirkově vyrazil v tomto týdnu 54letý muž, který ji navštěvuje pravidelně. Tentokrát však bylo již po zavírací době, což štamgasta od návštěvy hospody očividně neodradilo.

Dveře restaurace nebyly zamčené, vstoupil tedy dovnitř. Když zjistil, že tam nikdo není, začal se obsluhovat sám. Z baru sebral 15 láhví s tvrdým alkoholem, které si dal do tašky. Kromě nich měl odcizit také tři tisíce korun a z místa poté odejít. K jeho smůle byla část jeho jednání zachycena kamerami a provozovatel restaurace po zhlédnutí záznamu štamgasta poznal. Navíc ho následně potkal v parku a přivolal na něho policisty, kteří muže zadrželi a sdělili mu podezření ze spáchání trestného činu krádeže. U soudu mu s ohledem na jeho dřívější trest za loupež hrozí nyní až tříletý pobyt za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru