Opilý boural do příkopu. Nadýchal téměř tři promile a čelí tak podezření z trestného činu
Ilustrační foto: E-deníky.cz
Chomutov

Chomutovsko - V příkopu skončil s vozidlem 40letý muž z Chomutova, který kvůli opilosti nezvládl řízení osobního vozidla značky Škoda Superb.

Začátkem srpna ve večerních hodinách jel po silnici II. třídy ve směru od Chomutova na obec Březno, když v zatáčce dostal smyk a vyjel mimo silnici do příkopu. Přitom ještě narazil do směrových sloupků a pak se vozidlo zastavilo.

Řidič z nehody vyvázl bez zranění, ale nikoli bez problému. Policistům totiž nadýchal hodnoty blížící se třem promile alkoholu. Kvůli způsobení nehody v tomto stavu je dotyčný podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. U soudu si tak podle zákona může vyslechnout kromě peněžitého trestu nebo zákazu činnosti také odnětí svobody od šesti měsíců do tří let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru