V opilosti napadl známého, teď se bude zpovídat ze svých činů
Ilustrační foto - E-deníky.cz
Chomutov

Kadaň - Podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu si před pár dny od kadaňských policistů vyslechl 18letý mladík z Chomutova. Ten měl v červenci v nočních hodinách v Kadani před barem fyzicky napadnout svého o devět let staršího známého.

 

Vše se seběhlo poté, co oba muži v baru popili alkohol a venku pak mezi nimi došlo k rozmíšce. Zřejmě právě v důsledku vypitého alkoholu měl mladší z nich do staršího strčit, až upadl na zem, tam ho zakleknout a uštědřit mu několik ran pěstí do obličeje. Poškozený utrpěl zranění, se kterým byl sanitkou převezen do nemocnice. V té nakonec strávil dva dny.

Podezřelému v případě prokázání viny u soudu hrozí až tříletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru