Policisté žádají veřejnost o pomoc při odhalení pachatele nočního řádění v Chomutově
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Policisté prověřují jednání zatím neznámého pachatele, který tento týden úmyslně poškodil vozidlo tovární značky Opel Astra, černé barvy, zaparkované v ulici Osvobození v Chomutově.

K poškození auta došlo pravděpodobně v noci z úterý na středu, případně ve středu ráno. "Neznámý vandal zanechal na vozidle škrábance, otvory a důlky, kterými „ozdobil“ kapotu a střechu. K tomu ještě propíchl zadní pneumatiku. Škoda byla předběžně odhadnuta na 20 tisíc korun," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská. Pokud se neznámého podaří dopadnout, může ho soud za trestný čin poškození cizí věci poslat až na rok za mříže.

"V souvislosti s popsaným jednáním se policisté obrací na případné svědky, kteří by k události měli relevantní informace, aby je poskytli na Obvodním oddělení Policie ČR Chomutov-venkov, tel. 974 447 100 nebo na lince 158," sdělila Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru