Střelba v kadaňském baru! Opilý muž vytáhl zbraň poté, co už nedostal nalito
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - V červenci byli policisté vysláni k incidentu, ke kterému došlo v noci ze soboty na neděli v jednom z barů v Kadani. Tam pozdě večer přišli dva muži (ve věku 61 a 25 let) a vypili několik piv.

Když jim asi hodinu po půlnoci z důvodu opilosti již barmanka nechtěla další alkohol nalít, rozčílilo je to a začali ženě vulgárně nadávat. Po chvíli, kdy potyčka vyvolaná zmíněnými muži před zraky dalších hostů baru pokračovala, měl starší z nich z poza pasu vyndat svou plynovou pistoli a několikrát vystřelit do prostoru baru pepřovými náboji. Ke zranění nikoho z přítomných nedošlo.

"Přivolaní policisté ve spolupráci s městskými strážníky zadrželi oba podezřelé, jimiž jsou otec se synem. Otec při dechové zkoušce nadýchal 2,69 promile, jeho syn 1,27 promile. Oba skončili na několik hodin v policejní cele," uvádí mmluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Za spáchání trestného činu výtržnictví, z něhož jsou tito muži podezřelí, jim v případě odsouzení hrozí až dvouleté odnětí svobody. Soud může také rozhodnout o propadnutí plynové pistole, kterou policisté po incidentu zajistili.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru