Od lahví tvrdého alkoholu po značkové oblečení. Recidivistovi se dařilo krást v kadaňských obchodech
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Několik krádeží zboží v obchodech z nedávné doby objasnili kadaňští policisté. Původně neznámý pachatel měl zálusk hlavně na alkohol, ale nepohrdl ani oblečením.

Nejprve v únoru sebral v prodejně potravin v Kadani dvě láhve tvrdého alkoholu v hodnotě přes osm set korun a utekl bez zaplacení. O pár týdnů později byla oznámena krádež v jednom kadaňském supermarketu, tentokrát neznámý kromě dvou láhví alkoholu odcizil také značkové tepláky a mikinu, celkem za 2.700 korun a opět se z místa „vypařil“.

Jeho úspěch ho zřejmě motivoval, aby se na stejné místo vrátil a zkusil krást znovu. Již o den později tedy zavítal do stejného supermarketu, aby si tam pořídil opět bez placení láhev alkoholu v hodnotě 700 korun. Pracovníkovi ostrahy, který se ho pokusil zadržet, se vytrhnul a z místa utekl bez úlovku, láhev nechal stát na odpadkovém koši.

"Policisté zjistili, že všechny popsané krádeže má mít na svědomí jeden muž, jehož totožnost díky osobní znalosti odhalili. Jedná se o 31letého recidivistu, který byl za krádež nedávno odsouzen. Kvůli tomu mu nyní hrozí vyšší trest, za mřížemi by mohl skončit až na tři roky," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru