Chomutovani u sebe měli půl kila marihuany. Drogu prý našli v křoví
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Most, Chomutov - Mostečtí policisté z toxi týmu obvinili ze spáchání přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu ve formě spolupachatelství dva muže ve věku 19 a 22 let, oba z Chomutova. Ti podle kriminalistů měli mít u sebe téměř půl kila marihuany.

S drogou je zadrželi litvínovští strážníci, kteří podezřelý nález i se dvěma Chomutovany předali policistům. "Trestní stíhání je neminulo i přesto, že policistům uvedli, že marihuanu nalezli v křoví v parku a chtěli si ji nechat pro svoji potřebu. Stíháni jsou na svobodě. V případě odsouzení trestní zákoník uvádí za toto jednání až roční vězení," uvádí mluvčí Policie ČR Václav Krieger.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru