AKTUÁLNĚ: Řidiče v kraji trápí sníh a kluzké silnice, od rána došlo k několika nehodám
Autobus uvízl na sněhu v mostecké ulici Josefa Skupy. Foto: čtenářka
Chomutov

Ústecký kraj - V sobotu v ranních hodinách potrápilo řidiče v Ústeckém kraji husté sněžení a kluzké silnice. V Mostě v ulici Josefa Skupy uvízl na sněhu autobus, komplikace hlásí i na dalších komunikacích v kraji.

Mostecko hlásí i další nehody, konkrétně na silnici číslo 271 u Klínů. Došlo tu k nehodě autobusu s osobním autem, místo je těžko průjezdné. Dopravní komplikace očekávejte také v ulici Svatopluka Čecha, kde narazilo auto do zábradlí.

Na 87.8 - 82.8 kilometru dálnice D8 na trase Bílinka - Praha stojí kamiony v pravém jízdním pruhu ve směru na Prahu. Hlášeno je husté sněžení a vrstva sněhu do 5 mm. Řidiči musí počítat se sníženou viditelností na méně než třicet metrů. Ve směru na Prahu jsou uzavřeny tunely Panenská a Libouchec. Na vozovce se tvoří sněhové jazyky. Po ošetření vozovky by měl být uvolněn jeden jízdní pruh. Na 84. kilometru mezi tunely došlo navíc ke střetu dvou kamionů, nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

K dalším nehodám na Ústecku došlo u Libouchce, kde skončilo osobní auto na boku v zatáčce a v Tovární ulici u chemičky v Ústí nad Labem, kde se srazila dvě osobní auta. Při střetu došlo k lehkému zranění, místě jsou složky IZS. Silnice je průjezdná s opatrností.

Na Děčínsku hlásí ledovku na silnici číslo 263 v obcích Žandov a Velká Bukovina. V Jílovém došlo ke dvěma nehodám - v ulici Sněžnická se střetla dvě osobní vozidla, v Teplické ulici narazilo auto do plotu. K nehodě došlo také na silnici 9 u Dolního Podluží na křižovatce Studánka, tady se srazila dvě osobní vozidla.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru