FOTO: Tady se budou učit noví kadeřníci! V Kadani otevřeli nový a moderně vybavený kadeřnický salon
Kadeřnický salon v Kadani. 2x foto zdroj: Krajský úřad Ústeckého kraje
Chomutov

Chomutovsko - Střední škola technická, gastronomická a automobilní Chomutov vyučuje na středisku v Kadani obor kadeřník. Před rokem byla pro žáky tohoto oboru otevřena zrekonstruovaná cvičná pracoviště pro zabezpečení potřebné úrovně praktické výuky v objektu školy v ulici Fibichova, Kadaň.

V úterý 21. září byl za přítomnosti náměstka hejtmana Ústeckého kraje Jiřího Kulhánka a radní Ústeckého kraje Jindry Zalabákové otevřen nový Školní kadeřnický salon v ulici Fibichova, Kadaň. Salon je bezbariérový, moderní vybavení umožňuje nabízet veřejnosti široké služby dámského i pánského kadeřnictví a žákům uplatnit své nabyté teoretické i praktické znalosti a dovednosti již v průběhu vzdělávání.

2309salon2

Ve svých projevech oba hosté vyzdvihli snahu školy o zlepšení podmínek vzdělávání žáků a tím jejich uplatnitelnost na trhu práce. Při prohlídce nových pracovišť ocenili jejich účelnost, vkusnost, kvalitu vybavení a také celkovou koncepci výuky, kdy škola přesunula výuku oboru kadeřník z nevyhovujícího a energeticky náročného objektu na Mírovém náměstí v Kadani do volných prostor v ulici Fibichova.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru