Chomutovan má zřejmě v oblibě kola, za necelý měsíc ukradl čtyři! Po zadržení se už na svobodu nepodíval
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Jízdní kola má zřejmě „v oblibě“ třicetiletý muž z Chomutova. Podle zjištění policistů měl během necelého měsíce odcizit na Chomutovsku hned čtyři různá kola.

Poprvé to bylo na konci března na cyklostezce, kde si měl sednout na kolo, které tam měl položené jeho majitel a z místa na něm odjet. O tři týdny později došlo ke krádeži dvou kol z balkonu v mezipatře panelového domu v ulici Jirkovská. A ve stejný den bylo ze zahrady v Jirkově odcizeno další kolo, které bylo zaparkované pod pergolou.

Policisté zjistili, že všechna tato kola měl odcizit právě 30letý Jirkovan. S výjimkou jednoho kola byla všechna zajištěna a vrácena majitelům.

"Po shromáždění důkazů a vypátrání podezřelého ho policisté zadrželi a obvinili ze spáchání trestného činu krádeže. Přitom zjistili, že dotyčný má nastoupit do vězení v souvislosti s majetkovou trestnou činností spáchanou již dříve. Obviněný byl tedy na základě soudního příkazu rovnou převezen do věznice, kde si odpyká dřívější trest," sdělila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Za popsané krádeže, z jejichž spáchání je nyní obviněn, mu právě kvůli nedávnému odsouzení hrozí až tříleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru