Zaměstnanci kadaňské nemocnice dostanou odměny za jejich práci v době covidové epidemie
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Na základě vyhlášení Dotačního programu na podporu mimořádného finančního ohodnocení zaměstnanců poskytovatelů lůžkové péče v souvislosti s epidemií COVID-19 podala Nemocnice Kadaň s.r.o. žádost o poskytnutí dotace na výplatu odměn svým zaměstnancům.

Vedení nemocnice reagovalo na „Výzvu k podání žádosti o poskytnutí dotace v rámci dotačního programu Ministerstva zdravotnictví ČR“. Nemocnice vyplatí svým zaměstnancům odměny za mimořádnou práci odvedenou v měsících březen, duben a květen letošního roku, kdy se podíleli dle svých pozic na zajištění péče o pacienty s podezřením či potvrzením na COVID-19.

Tímto chce vedení nemocnice ještě jednou poděkovat všem zaměstnancům za velmi profesionální přístup v nastalé situaci a především k zodpovědnému přístupu ke všem mimořádným opatřením vydaných ředitelem nemocnice. Odměny budou vyplaceny na podzim v nejbližším možném termínu po obdržení finančních prostředků na účet nemocnice. Výše vyplacené odměny bude v souladu s nastavenými pravidly dotačního programu a dle daňových zákonů ČR (daň z příjmu, odvody na sociální a zdravotní pojištění).

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru