Zoopark vzdělává děti i učitele z regionu
Interaktivní forma programu zaujala všechny přítomné. Zdroj: Zoopark Chomutov
Chomutov

Chomutov - Pracovníci Zooparku Chomutov neustále zlepšují nabídku enviromentálních programů (programů, které se týkají životního prostředí) pro mateřské, základní a střední školy regionu. Jedná se o oblíbenou alternativu ke školní výuce, jejímž hlavním cílem je vzbudit v dětech zájem o ekologii, zvířata a životní prostředí. Minulý týden se ale v budově Ekocentra zooparku vzdělávali sami pedagogové.

Ekovýchovné programy přijeli představit kolegové ze Střediska ekologické výchovy Divizna při Zoo Liberec. „Kolegové z Liberce přijeli v rámci projektu Vzdělávání zoopedagogů představit programy učitelům osobně. Interaktivní forma programu zaujala všechny přítomné, po skončení začali pedagogové ihned objednávat termíny pro své studenty,“ uvedl chomutovský ekolog Václav Brožka.

Inovativní přístup k výuce mohou posoudit i účastníci seminářů v dalších 14 českých a slovenských zoologických zahradách, které na projektu, podpořeného z prostředků Státního fondu Životní prostředí České republiky, spolupracují.

1004zoopark2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru