FOTO: Tady se udržují v kondici zaměstnanci věznice ve Všehrdech. Malby na zdech jsou prací odsouzených
Zaměstnanci Věznice Všehrdy se udržují v kondici. 6x foto: VSČR
Chomutov

Všehrdy - Vzhledem k náročné práci ve věznici se řada zaměstnanců věnuje ve svém volném čase sportovnímu vyžití. Jedním z benefitů pro zlepšení podmínek pro příslušníky a zaměstnance je k tomuto účelu zřízena ve Věznici Všehrdy posilovna, která prošla během letošního nouzového stavu částečnou úpravou.

Na úpravách interiéru se podíleli i odsouzení v rámci extramurálních pracovních aktivit, kteří zde využili svých dovedností a novou výmalbu doplnili vhodnou tématikou. Posilovna slouží pro rozvoj a udržování tělesné zdatnosti příslušníků i pro jejich přípravu k ověření fyzické způsobilosti, potřebné k výkonu služby. Místo pro aktivní odpočinek, po pracovní době, zde nacházejí rovněž zaměstnanci zajišťující chod věznice.

(brv)

foto

0506vsehrdy2

0506vsehrdy3

0506vsehrdy5

0506vsehrdy6

0506vsehrdy7

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru