OBRAZEM: Vánoční překvapení v jirkovském domově pro seniory. Zaměstnanci pobavili klienty Mrazíkem
8x foto zdroj: FB město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Oslavu Vánoc, která skýtala nejedno překvapení, připravili ve čtvrtek zaměstnanci sociálního úseku obyvatelům domova na Mládežnické. Převlékli se za postavy z klasické ruské pohádky Mrazík.

Nechyběl vychloubačný Ivan, krásná Nastěnka, ošklivá Marfuša, kouzelný Dědeček hříbeček, vesnické tanečnice a v závěru, kdy se po vzoru televizní pohádky konala velkolepá svatba, se dostavil i samotný Mrazík. Senioři se při tom dobře pobavili, smlsli si na připravených dobrotách a někteří si s "herci" i zatančili na skladby skupiny Úlet.

Na každého z klientů domova také čekal pod stromečkem dárek v hodnotně 500 korun od městského ústavu sociálních služeb. Seniorům přišla za město popřát krásné Vánoce a především zdraví místostarostka Dana Jurštaková (na 1. snímku pod článkem). Zkrátka nepřijdou ani obyvatelé domova pro seniory U Dubu. V jejich zařízení se předposlední den roku 2019 bude konat falešný Silvestr. I tam bude připravený pestrý program s překvapením, které však zatím nelze prozradit.

foto

2012seniori8

2012seniori2

2012seniori3

2012seniori4

2012seniori5

2012seniori6

2012seniori7

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru