V Jirkově vznikl venkovní rehabilitační koutek pro seniory
Cvičicí stroje pro seniory nově na Mládežnické. FOto: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - První projekt z programu Jirkované sobě je hotov. Je jím venkovní rehabilitační koutek pro seniory.

Tyto cvičicí stroje jsou instalované na veřejně přístupném prostranství před Domem s pečovatelskou službou na Mládežnické. Zacvičit si na nich může kdokoli, využívání strojů není nijak limitované. Celková částka za tuto akci nepřesáhla 200 tisíc korun (náklady činily 198 333 korun včetně DPH).

V Jirkově se jedná už o druhé místo, kde jsou cvičicí stroje zabudované - jsou i v uzavřené zahradě Klubu aktivních seniorů v Chomutovské ulici. I tyto stroje může využívat veřejnost, ale jen v hodinách, kdy se konají pravidelné aktivity klubu, případně po dohodě s jeho předsedkyní Milenou Karbusovou na telefonním čísle 725 456 347.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru