AKTUÁLNĚ: Vážná nehoda auta a traktoru na okraji Chomutova: Pět zraněných, zasahují tři vrtulníky!
Místo nehody. 2X foto: Čtenář
Chomutov

Chomutov - Jednotka hasičů ze stanice Chomutov vyjela ve středu těsně před 13. hodinou k dopravní nehodě osobního auta a traktoru v Chomutově - Nových Spořicích na silnici č. 7.

Na místě v tuto chvíli už zasahují všechny záchranné složky. "Při nehodě bylo zraněno pět lidí. Dva z nich hasiči z havarovaného vozu vyprostili. Na místě postupně zasahují také tři vrtulníky Letecké záchranné služby," potvrdil mluvčí hasičů Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

Vrtulníky dopravily do nemocnic tři zraněné, ostatní byli odvezeni dvěma sanitními vozy. Silnice je v jednom pruhu neprůjezdná do skončení vyšetřování Policie ČR. Tvoří se dlouhé kolony. S komplikacemi v dopravě lze počítat zhruba do 16. hodiny.

2310chomutovnehoda

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru