Zfetovaný řidič v Chomutově působil na strážníky nervózně, pak se prozradil zásadní chybou
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Na základě telefonického oznámení vyjela hlídka městské policie do ulice Skalková, kde má nějaké vozidlo bránit jiným ve výjezdu. Během řešení tohoto přestupku si strážníci povšimli automobilu, ve kterém seděly tři osoby, z nichž řidič působil opravdu nervózně.

Vozidlo po chvíli nastartoval a začal couvat bez rozsvícených světel. Jeho způsob jízdy byl více než nejistý. Strážníci vozidlo zastavili, vyzvali řidiče k prokázání totožnosti a k předložení dokladů potřebných pří řízení. Na to muž odvětil, že řidičský průkaz nemá a nikdy jej nevlastnil.

Lustrací vozidla bylo hlídkou dále zjištěno, že vozidlo je v pátrání Policie ČR. Na místo byla okamžitě přivolána hlídka Policie ČR a muž byl mezitím vyzván k podrobení se dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. Ta měla výsledek negativní. Test na přítomnost jiné návykové látky si již prováděla Policie ČR. Ten měl již výsledek pozitivní na přítomnost amfetaminu/metamfetaminu.

Hlídka PČR si celou událost převzala k dalšímu šetření, ovšem požádala městskou policii o součinnost při převozu osob na stanici. Strážníci se samozřejmě jako vždy přesvědčili, že osoba není ozbrojena, sám řidič vydal dobrovolně teleskopický obušek a pepřový sprej.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru