Zloděj smolař: Chodil krást do obchodů drobnosti, pokaždé ho chytili
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Chomutovští policisté sdělili podezření 24letému muži z Jirkova, který měl v průběhu tohoto léta opakovaně krást zboží v různých prodejnách v Chomutově. Předmětem jeho zájmu měly být zejména kosmetické výrobky, například tělová mléka, deodoranty a krémy. Nepohrdl však ani čokoládovými tyčinkami nebo čokoládou.

K jeho smůle byl ve všech případech po projití prostorami pokladen zadržen pracovníky bezpečnostní agentury a zboží tak musel vrátit. Jednotlivé případy byly původně policií řešeny jako přestupky proti majetku.

Jakmile celková způsobená škoda přesáhla hranici pěti tisíc korun, policisté jednotlivé skutky sloučili a věc řeší nyní ve zkráceném přípravném řízení jako trestný čin krádeže. Podezřelý se při výslechu ke všem skutkům doznal a popsal, jakým způsobem věci kradl. Pokud ho soud uzná vinným, hrozí mu až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru