Neděste se! Záchranné složky budou nacvičovat únik čpavku
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Ve středu 18. září 2019 v dopoledních hodinách proběhne taktické cvičení složek integrovaného záchranného systému v okolí zimního stadionu v Klášterci nad Ohří.

Cvičení bude zaměřeno na likvidaci simulovaného úniku čpavku ze strojovny chlazení zimního stadionu a zúčastní se ho jednotky Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje a jednotky sborů dobrovolných hasičů, dále pak zdravotnická záchranná služba a hlídky Policie ČR a Městské policie Klášterec nad Ohří.

Obyvatelé okolní zástavby nebudou průběhem cvičení nijak omezeni, město však žádá veřejnost o tolerantní přístup zejména při pohybu techniky v přilehlých ulicích Petlérská, U Potoka a Pod Stadionem.

O cvičení bude radnice informovat všemi dostupnými prostředky ještě před jeho začátkem, aby se předešlo případné panice. Uživatelé mobilního rozhlasu z okolních ulic obdrží SMS.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru