Sousedé se nejspíš perou, volali vyděšení obyvatelé domu. Drsnou partnerskou hádku museli řešit strážníci
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Po osmé hodině obdržela kadaňská městská policie telefonické oznámení z ulice Kpt. Jaroše, že sousedé se nejspíše perou.

Na Löschnerově náměstí strážníci zastihli muže, který měl na sobě pouze bermudy s botami a trikem v ruce. Ten jim sdělil, že to on se pohádal se svojí přítelkyní a jeho pes hádku neunesl a utekl z bytu a posléze i z domu, když do něj přítelkyně při hádce strčila. Muž trval na tom, aby jeho přítelkyně opustila byt, ve kterém spolu žijí. Žena ale strážníkům řekla, že chce byt opustit, ale muž jí v tom brání. Nikdo z dvojice neměl viditelné poranění. Žena si poté sbalila svoje věci, vrátila klíče od bytu a odešla.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru