Hned tři motoristé se proháněli Chomutovem bez řidičáku. Jeden i boural
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Chomutov - Hned tři muže (43, 53 a 57 let) chomutovští policisté v jednom dni obvinili ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Ve všech případech se jednalo o řidiče, kteří měli začátkem tohoto týdne na různých místech v Chomutově řídit vozidla i přes zákaz řízení.

Dva z nich měli řízení zakázáno rozhodnutím soudu, třetí muž měl platnou blokaci řidičského oprávnění na základě rozhodnutí Magistrátu města Chomutov. “Sedmapadesátiletý muž měl dokonce při řízení nacouvat svým vozidlem do jiného zaparkovaného vozidla a od nehody ujet,” sdělila policejní mluvčí Miroslava Glogovská s tím, že motoristu se policistům podařilo obratem najít.

Všechny případy jsou řešeny ve zkráceném přípravném řízení. V případě uznání viny může soud uložit mužům trest odnětí svobody až do výše dvou let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru