Rvačka na ulici v Chomutově. Útočník srazil muže jízdním kolem, pak ho zbil ještě obuškem
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Chomutov - Zřejmě osobní spor z minulosti byl příčinou incidentu, k němuž došlo tento týden v odpoledních hodinách v Chomutově. Sedmatřicetiletý muž tady na ulici napadl jiného muže a zbil ho obuškem. V péči lékařů ale nakonec skončil útočník, protože napadený muž si to nenechal jen tak líbit.

Vše začalo tím, že 37letý muž měl svým jízdním kolem na druhého muže najet, čímž ho srazil k zemi. Poté, co se poškozený zvedl, měl ho útočník ještě zbít podomácky vyrobeným obuškem do oblasti hlavy a zad.

“Vzhledem k tomu, že napadený muž se začal aktivně bránit, utrpěli oba zúčastnění lehká zranění. Ta si v případě útočníka vyžádala i lékařské ošetření,” sdělila k případu policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Agresor byl na místě policií zadržen a bylo mu sděleno podezření ze spáchání trestných činů pokusu ublížení na zdraví a výtržnictví.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru