Benefice pro Verunku. Školákům se podařilo vybrat několik tisíc korun
Benefiční sbírka pro Verunku proběhla v rámci akce Sportu otevřeno. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - V rámci akce Sportu otevřeno, která proběhla v Klášterci nad Ohří 22. června, se konala pod záštitou žákovského zastupitelstva také benefiční sbírka pro Verunku. Podařilo se vybrat několik tisíc korun. 

Veronika Justlová se potýká s následky rakoviny nosohltanu a mízních uzlin, mimo jiné je odkázaná na invalidní vozík, a přesto sama pomáhá potřebným, organizuje sbírky pro nemocné děti a ráda by si vybavila domácí kancelář, kde by mohla své projekty i nadále organizovat. S jejím snem jí snad trochu pomůže i výtěžek ze sobotní sbírky. 

I přes nepřízeň počasí se žákovským zastupitelům podařilo vybrat téměř 7 tisíc korun. Peníze Veronika dostane právě na dovybavení své kanceláře, aby se mohla naplno věnovat své práci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru