Opilý řidič (50) naboural v noci na chomutovském sídlišti dvě auta
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Chomutov - Víkendové popíjení alkoholu a následné řízení vozidla se nevyplatilo padesátiletému muži z Chomutova. Naboural dva vozy a přišel na místě o řidičák. O případu informovala policie.

Padesátiletý muž měl v noci na jednom z chomutovských sídlišť pod vlivem alkoholu usednout do auta a při vyjíždění z parkovacího místa narazit do vedle stojícího vozidla. “Poté měl v řízení pokračovat a na parkovišti nabourat další auto,” sdělila k případu policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté přivolaní na místo svědkem události provedli u řidiče dechové zkoušky. Tyto byly pozitivní. Motorista měl v sobě téměř dvě promile alkoholu v dechu.

“Na místě byl tedy řidiči zadržen řidičský průkaz. Při výslechu se k pití alkoholu před jízdou přiznal,” doplnila policejní mluvčí.

Padesátiletému muži už policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru