Tenhle muž měl přepadnout v Chomutově dvě ženy! Jedné dokonce serval z těla oblečení
Podezřelého muže strážníci zadrželi. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutovským strážníkům se podařilo chytit lupiče, který přepadl dvě ženy. Jedné vzal telefon a druhé kabelku. Při druhém útoku agresor strhl ženě dokonce část oblečení a udeřil ji. O případu informovala chomutovská městská policie. 

O lupiči se strážníci dozvěděli nejprve od první napadené ženy. Ta hlídku zastavila v ulici Jirkovská a uvedla, že telefonovala a v tom ji napadl nějaký muž a vyrval jí telefon z ruky. Útočníka dokázala popsat a udala směr, kterým utíkal, takže se za ním strážníci mohli okamžitě vydat.

Během hledání zaslechli strážníci volání jiné ženy o pomoc. Když ji spatřili, stála před nimi bez vrchního dílu oblečení. To jí měl strhnout útočník. Dále napadená uvedla, že ji muž udeřil do obličeje a vyrval z rukou kabelku.

Záhy se ukázalo, že jde o stejného lupiče jako v prvním případě. Z místa útoku utíkal bosý.

Strážníkům se pachatele nakonec podařilo dostihnout a spoutat ho. Jelikož jeho jednání vykazovalo znaky hned několika trestných činů, událost si následně přebrala státní policie.

2405lupic1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru