V Klášterci byly přistaveny kontejnery na biologický a kovový odpad. Tady je najdete
Kontejner na kovový odpad na křižovatce mezi ulicemi Žižkova a Rokycanova. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Od poloviny tohoto týdne jsou v Klášterci už přistaveny nádoby na bioodpad. Ve městě najdete také na třech místech kontejnery na kovový odpad. Informuje o tom klášterecká radnice.

Nádoby na kovový odpad mají tvar šedivého zvonu. Tyto kontejnery naleznete v ulici Chomutovská u č.p. 155 vedle zastávky autobusu Zámek, na křižovatce mezi ulicemi Žižkova a Rokycanova a vedle nového kontejnerového stání v ulici Pražská.

Do kontejnerů na kovový odpad patří kovové obaly, tedy plechovky od pití, konzervy, různé tuby či kovové uzávěry nebo nádoby od kosmetiky. Do šedivých popelnic naopak nepatří žádné nádoby od chemikálií ani například prázdné spreje.

1403kontejner

1403kontejner1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru