VIDEO: Bujarou oslavu narozenin v bytě museli ukončit strážníci. Dva agresoři skončili v poutech!
Zdroj: MěP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Telefonické oznámení na linku 156 informovalo hlídky chomutovské městské policie o rušení nočního klidu v ulici Dřínovská, kam tedy také strážníci vyjeli, aby se přesvědčili o skutečném stavu věci. Na místě u daného bytu byly opravdu slyšet hlasité výkřiky a rány. Hlídka se tedy spojila s nájemnicí, která uvedla, že příčinou hlasitějších zvuků je oslava narozenin. Byla tedy poučena o přestupku, za který jí strážníci uložili pokutu.

Následující noc byla hlídka přivolána ale opět k tomu samému bytu, jelikož docházelo k rušení nočního klidu, a to i přes to, že před krátkou chvíli s osobami v bytě jednala i Policie ČR. Osoby uvnitř stále pokračovaly v narozeninové oslavě a byly tedy i dnes upozorněny, že se dopouštějí přestupku. Část hostů byla vůči hlídce agresivní a nechtěla spolupracovat, ovšem nájemnice přislíbila, že oslavu ukončí a na vše dohlédne. Tentokrát se strážníci chtěli ovšem přesvědčit, že dojde k naplnění slibu, a tak na místě několik minut počkali.

V bytě se ovšem pokračovalo vesele dál v těch činnostech, jako před příjezdem městské policie. Poslední upozornění k nájemnici bytu bylo tedy okamžité a vypadalo to, že hosté se konečně vydají do svých obydlí. Zhruba po hodině ale oznámení vyslalo strážníky na to samé místo a tentokrát už padla zákonná výzva, ovšem osoby, na něž byla mířená, nereagovaly, byly stále agresivnější a verbálně hlídku napadaly.

Po náznaku možného fyzického útoku proti úředním osobám byli tedy agresoři svedeni k zemi za použití donucovacích prostředků a oběma byla přiložena pouta. Po převozu na PČR jim byla sdělena podezření z přestupků a byla provedena dechová zkouška s výsledky u prvního muže 1,09 promile a u druhého 2,68 promile.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru