Pozor změna. Komerční banka v Jirkově se přestěhovala
Komerční banku teď najdete v historické budově v Kostelní ulici. Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Pobočka Komerční banky v Jirkově, která sídlila na náměstí Dr. E. Beneše, se dočasně přestěhovala do historické budovy spořitelny v ulici Kostelní 72. Budova, ve které dosud sídlila, se bude rekonstruovat. Informuje o tom město Jirkov.

Komerční banka zachovala na novém působišti plný rozsah svých služeb i stejnou otevírací dobu, do Kostelní přestěhovala i své pokladny a bankomat. Její klienti se tedy nemusejí obávat žádného omezení.

Budova čp. 1561 na náměstí, kde působila pobočka Komerční banky a další provozovny, je již vyklizena a připravena k rekonstrukci. Po rekonstrukci se sem pobočka banky opět vrátí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru