Boží Dar odvolal kalamitní stav. Nadále ale platí několik zákazů
Silný vítr polámal spoustu stromů. Nadále proto platí zákaz vstupu do lesů. Zdroj: Boží Dar
Chomutov

Boží Dar - Město Boží Dar odvolalo kalamitní stav na svém správním území. Do centra města ale zůstane až do konce zimní sezóny vjezd motorových vozidel zakázán. Nadále se nesmí do lesů a na lesní běžecké tratě.

Zákaz vjezdu do centra Božího Daru se nevztahuje na dopravní obsluhu, auta záchranných složek, občany a rekreanty, kteří mají zajištěná parkovací místa. Zákaz vjezdu se nevztahuje také na návštěvníky skiareálů Hranice a Novako, které mají vlastní parkovací prostory.

Vstup do obecních lesů a na běžecké trasy nacházející se v lese na správním území města je i nadále zakázán. Běžecké stopy se budou upravovat pouze ve volném nelesním prostoru na loukách kolem města. Ve čtvrtek ráno proběhla úprava okruhů na loukách mezi celnicí a hřbitovem, u vleku Za Prahou a u lyžařského areálu Jahodová louka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru