Ilustrační foto
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Ze tří trestných činů je obviněn 45letý muž z Chomutova, který v neděli 5. března řádil na chomutovské ubytovně. Zdejším nájemníků vyhrožoval, jednoho dokonce napadl a oloupil.

Případ se stal v neděli odpoledne. Dotyčný přišel na ubytovnu za jedním zdejším obyvatelem. „Zaklepal na dveře. Po otevření ihned napadl muže, který mu otevřel. Když muž skončil na zemi, sebral mu z kapsy peníze,“ popsala policejní mluvčí Marie Pivková.

Po tomto incidentu agresor z ubytovnu odešel, za chvíli se ale vrátil, začal vyhrožovat znovu a po dalším nájemníkovi chtěl vodku. Když ji dostal, opět odešel. Znovu se ale vrátil večer a zase vyhrožoval.

Policisté 45letého Chomutovana obvinili z loupeže, vydírání a porušování domovní svobody. Skončil v policejní cele a zároveň byl dán návrh na jeho vzetí do vazby.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru