Automobil, se kterým řidič způsobil nehodu, se podařilo najít za necelou hodinu. Zdroj: Měp Chomutov
Automobil, se kterým řidič způsobil nehodu, se podařilo najít za necelou hodinu. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Strážníkům Městské policie v Chomutově se podařilo vypátrat automobil, se kterým jeho řidič způsobil dopravní nehodu a ujel. Motorista boural u služebny městské policie, přesto se z místa nehody vypařil a doufal, že se na něj nepřijde. 

Případ se stal na konci ledna. Strážník, který byl právě na služebně, nejdřív zaslechl řvát motor auta, poté následoval náraz. Podíval se proto z okna, kde na prostranství mimo silnici hned vedle parkoviště uviděl vůz, který couval zpět na vozovku a byl evidentně poškozený.

Strážník okamžitě vyběhl ven, ale řidič vozidla, který nehodu způsobil, už ujel. Mířil směrem k základní škole. O situaci byl informován operační velitel městské policie, pracovníci u kamerového systému a hlídky v ulicích. Na místě, kde k nehodě došlo, stál majitel nabouraného auta, který prchajícího řidiče strážníkům popsal. Později se ukázalo, že poškodil dvě auta.

Vůz, který způsobil nehodu, se nakonec podařilo najít o necelou hodinu později na jednom z chomutovských parkovišť. Okamžitě byla vyrozuměna hlídka dopravní policie. Na její žádost byla na auto umístěna „botička“, aby motorista s vozem už nikam neodjel.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru