Chomutov - Zdravotnický personál porodních sálů Krajské zdravotní přivedl na Štědrý den na svět 12 novorozenců.

2512porod

Ilustrační foto: e-deniky.cz

V porodnici Nemocnice Děčín se narodili na Štědrý den dva chlapci. Prvním miminkem byl v 8.32 hodin Matyáš, vážil 3680 gramů a měřil 51 centimetrů.

Na Štědrý den se rodilo i v porodnici Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. Na svět přišel ve 14.10 hodin chlapeček Zdeněk, který vážil 3 330 gramů a měřil 49 centimetrů. Zdravotníci ústecké porodnice přivedli na svět v tento sváteční den jedno miminko.

V porodnici Nemocnice Teplice 24. prosince přišli na svět čtyři novorozenci, tři holčičky a jeden chlapeček. Prvním miminkem byla Katrina, vážila 3 000 gramů a měřila 48 centimetrů.

V Nemocnici Most porodily maminky na Štědrý den čtyři miminka. První na svět se v tento den podíval ve 2.50 hodin Kryštof. Vážil 3 540 gramů a měřil 52 centimetrů. Celkem se v mostecké porodnici 24. prosince narodili dva chlapci a dvě dívky.

Na Štědrý den přivedla na svět svého potomka také maminka v porodnici Nemocnice Chomutov. V 11.17 hodin se narodila holčička Marie, která vážila 2 650 gramů a měřila 51 centimetrů. Na Štědrý den se v chomutovské porodnici narodilo jedno miminko.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru