Jirkovské mateřské školy budou mít novou ředitelku
Odcházející ředitelka Eva Kozlerová s kyticí, kterou dostala jako poděkování za svou dlouholetou práci od vedení města. Foto: MěÚ Jirkov/Josef Dušek
Chomutov

Jirkov - Po patnácti letech opouští Eva Kozlerová pozici v čele jirkovských mateřinek. Otěže ředitelství, pod nějž spadá deset školek, převezme od 1. července její zástupkyně Ivana Šestáková.

Eva Kozlerová odchází do důchodu, v organizaci zůstane po skončení funkce už jen měsíc. „Jde jen o to, abych své nástupkyni předala ředitelství řádně a se vším všudy,“ vysvětluje.

Na obsáhlé veřejné vzpomínání či vypočítávání zásluh si prý nepotrpí. „Určitě bych ale chtěla poděkovat všem lidem kolem mě za společné roky spolupráce. A školkám popřát, aby i v dalších letech fungovaly k radosti dětí a spokojenosti rodičů,“ přeje si odcházející ředitelka.

Na její místo město již v březnu vypsalo výběrové řízení, ze kterého vyšla jako nejvhodnější kandidátka dosavadní zástupkyně ředitelky a vedoucí MŠ Čtyřlístek Ivana Šestáková. Doporučení výběrové komise nakonec potvrdili i radní a Ivanu Šestákovou do funkce jmenovali od 1. července.

Mateřská škola Jirkov slučuje celkem deset mateřinek, včetně té v Otvicích a Vrskmani.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru