Buďte opatrní! Auta na horách kloužou ze silnice
Auto sjelo u Klínů ze silnice. Foto: čtenář
Chomutov

Krušné hory - Několik dopravních nehod osobních i nákladních automobilů se stala v pátek a v noci na sobotu na silnicích v Krušných horách.

Kamion havaroval u Hory Svatého Šebestiána, dvě osobní auta měla nehodu u Nové Vsi v Horách, další vůz skončil mimo silnici během dne u Klínů. Ve večerních hodinách zaslal aktuální foto opět z Klínů do redakce náš čtenář. I tento vůz s německou poznávací značkou skončil v protisměru mimo vozovku.

Silnice v nížinách jsou aktuálně mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností. Je třeba počítat se sněhovými přeháňkami. Na silnicích druhé a třetí třídy v Krušných horách mohou ležet zbytky rozbředlého sněhu, dohlednost je zde snížna vlivem srážek.

Dálnice v kraji jsou holé a vlhké, sjízdné bez omezení.

Aktuální dopravní situaci v celém Ústeckém kraji můžete na našem webu sledovat zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru