Dítě bránilo podnapilé matce, aby šla utratit peníze do hospody
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Smutný případ řešili strážníci v Kadani. Vyjížděli k domácí hádce, která se strhla kvůli alkoholu. Všemu přihlíželo dítě. O případu, který se stal na konci listopadu, teď informovala kadaňská městská policie.

Strážníci byli v noci krátce před desátou hodinou přivoláni do Chomutovské ulice, kde z jednoho bytu vycházel hluk způsobený rodinnou rozepří. V bytě se nacházel muž z Prunéřova a žena z Kadaně, oba byli pod vlivem alkoholu a hádali se. V bytě byl přítomen také syn ženy.

Žena strážníkům sdělila, že ji její druh napadl. Muž strážníkům vysvětloval, že si žena vzala peníze a chtěla jít do hospody je utratit. On se jí v tom jen snažil zabránit. To potvrdil i syn ženy. Ten strážníkům řekl, že maminka měla peníze, které chtěla utratit v hospodě a on je dal strejdovi, kterého má rád, aby je maminka neutratila za alkohol.

Strážníci ženě doporučili, aby v případě, že ji její přítel skutečně fyzicky napadl, vyhledala lékařské ošetření, to ale odmítla.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru