Řidič jel v nabouraném autě, strážníky zajímalo, co se stalo
Nabouraný vůz. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Hlídka chomutovské městské policie si v ulici Lipská všimla auta, které bylo značně poničené, přesto s ním jel řidič po silnici. Vůz tedy strážníci zastavili a zajímalo je, co se motoristovi stalo.

Řidič měl zničenou přední část vozu. Už na první pohled bylo jasné, že auto by se mělo odstavit a nechat odtáhnout do servisu. Motorista na dotaz strážníků, co se mu stalo, odpověděl, že měl bouračku. Nesrazil se ovšem s jiný vozidlem ani neporazil člověka, ale do cesty mu vběhl divočák.

Strážníci provedli lustraci vozidla a také orientační dechovou zkoušku řidiče na alkohol, která měla negativní výsledek. Na místo byla přivolána státní policie, která doporučila odstavení nabouraného auta a jeho odtah.

2211auto1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru