Kvůli opravě povrchu budou příští víkend uzavřeny dva výjezdy na tomto kruhovém objezdu
Foto: Ladislav Kubeš, zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Město Klášterec nad Ohří dopl%nuje informace k plánované rekonstrukci komunikace I/13. Ve dnech 3. až 5. listopadu 2017 bude v době od 8 do 17 hodin uzavřen výjezd z kruhového objezdu směrem na náměstí a výjezd z kruhového objezdu směrem k Tescu.

V tuto dobu bude probíhat frézování i pokládka asfaltu, termín byl zvolen na víkend, kdy je nejmenší provoz. Průjezd směr Chomutov – Karlovy Vary a opačně bude zachován a řízen pracovníky firmy. Radnice prosí o zvýšenou opatrnost při jízdě přes kruhový objezd. Objízdná trasa na náměstí je ulicí Karlovarskou, kolem Benziny. Do ulice Budovatelská a Školní se dostanete ulicí Sadovou. Po dobu této víkendové uzavírky budou mimo provoz autobusové zastávky U zámku, ostatní zůstávají plně funkční.

V současné době bylo zahájeno broušení povrchu. Co se týče prací na území města, měly by být hotovy do konce listopadu - pokládka asfaltu, stavba středového ostrůvku na přechodu pro chodce u výjezdu na Karlovy Vary. Práce Ředitelství silnic a dálnic na opravě celé komunikace mají být hotové ještě letos.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru