Do středeční stávky se zapojí i lékaři z jirkovské polikliniky
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov – Plánovaná středeční celorepubliková stávka praktických lékařů a ambulantních specialistů se dotkne i jirkovské polikliniky. Ordinace budou mít zavřené praktičtí lékaři pro dospělé a dětští lékaři. Na svém facebooku o tom informuje město Jirkov.

Lékařům se nelíbí nárůst byrokracie, plánované zavedení elektronických receptů a podfinancování oboru. V jirkovské poliklinice budou stávkovat praktičtí lékaři pro dospělé i dětští lékaři, kromě MUDr. Stankové. V případě vážných zdravotních potíží je pro dětské pacienty zajištěna služba na dětské pohotovosti v Chomutově od 7.30 do 14 hodin, případně lidé mohou volat na linku 155.

Pokud se ve středu chystáte v Jirkově k ostatním odborných lékařům, informace o tom, zde ordinují, se dozvíte buď přímo v ordinacích, nebo volejte na telefonní ústřednu polikliniky (474 659 541, 474 659 542, 474 650 629, 474 659 550, 474 659 557).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru