Městský ústav sociálních služeb má nové auto. Složilo se na něj 26 firem
Ředitelka Městského ústavu sociálních služeb Jirkov Eva Šulcová přebírá klíče od nového auta od Jaromíra Poura, který nákup vozu za sponzorské příspěvky firem zajišťoval. Foto MěÚ/Josef Dušek
Chomutov

Jirkov – Městský ústav sociálních služeb v Jirkově (MěÚSS) získal nové auto. Zaplatilo ho 26 různých firem regionu.

Auto bude sloužit především údržbě, například pro převoz materiálu potřebného pro údržbou obou areálů. Jde o model Van, ve kterém lze převážet i delší předměty. Přední sedačka u spolujezdce je navíc vyjímatelná, což vnitřní prostor ještě zvětšuje.

Automobil nahradí jeden z dosluhujících vozů organizace. „Vzhledem k tomu, že spravujeme dva objekty v různých částech města, je pro nás takové auto veledůležité,“ poděkovala ředitelka MěÚSS Eva Šulcová.

Na kapotě auta jsou reklamy šestadvaceti různých firem, které zaplacením reklamy auto v hodnotě zhruba 300 tisíc v podstatě koupily. Jde o velké i drobnější firmy – pojišťovna, účetní a topenářská společnost, deratizační či stavební firma. Významně přispělo i samotné město, a to více než 60 tisíci korunami.

Radost z podpory místních firem má i místostarostka Dana Jurštaková. „Je pěkné vidět, že místní podnikatelé mají k regionu dobrý vztah,“ nechala se slyšet. „Nejvíc mě ale potěšilo, že několik z nich přispělo i proto, že se v našich zařízeních staráme o jejich příbuzné. A tohle je jakási forma poděkování.“

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru