Přineste do zooparku staré elektrospotřebiče, pomůžete vystavět nový domov pro levharta
Kontejner na elektroodpad najdou návštěvníci u vstupní poklady ze směru od silnice číslo 13. Foto: Martin Šopf/zoopark
Chomutov

Chomutov - V zooparku pomáhají vysloužilé elektrospotřebiče. U vstupní poklady ze směru od silnice číslo 13 se objevil speciální kontejner, do kterého lze vhazovat například staré žehličky, varné konvice, kulmy či toustovače. Zoopark dostane za každý naplněny kontejner finanční odměnu.

O odvoz kontejneru a o ekologickou likvidaci odpadu se postará společnost Elektrowin. Finanční odměna, kterou zoopark za každý plný kontejner získá, půjde na výstavbu nové expozice. „Finanční prostředky použijeme na výstavbu nové expozice pro levharta sněžného. Pokud mají lidé doma nepotřebné elektrospotřebiče, postarají se tak o jejich šetrnou likvidaci a zároveň přispějí k návratu levharta sněžného do zooparku,“ uvedla ředitelka zooparku Iveta Rabasová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru