Vůz se zastavil až o křoví. Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko – Dopravní nehodou skončila jízda ženy středního věku z Chomutovska, která řídila pod vlivem alkoholu. Poté, co vypila dle svých slov láhev vína, usedla v pozdních večerních hodinách za volant svého vozu a vydala se na cestu, která vedla přes obec Celná, tzv. "myší dírou" v Krušných horách.  

Při průjezdu prudkou zatáčkou však řízení nezvládla a přejela nejprve do protisměru. Vzápětí vjela do silničního příkopu a pak do travnatého porostu, kde její jízda skončila nárazem do náletových dřevin. „Při nehodě naštěstí neutrpěla zranění, avšak její vozidlo museli v prudkém svahu zafixovat hasiči pomocí kurt, aby nedošlo k jeho sjetí ze strmé plochy zpět na vozovku," podotkla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. 

Havarované auto následně odvezla odtahová služba. Mezitím policisté s řidičkou na místě provedli dechové zkoušky, které ukázaly hodnoty kolem 1,9 promile alkoholu. Žena, která své nerozvážnosti ihned litovala a s policisty spolupracovala, čelí podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru