Co se skutečně stalo v Nových Ervěnicích? Policisté promluvili. Žena ze strachu skočila z okna sama!
OTŘESNÁ UDÁLOST SE MĚLA STÁT Z DRUHÉ STRANY TĚCHTO DOMŮ V NOVÝCH ERVĚNICÍCH. ZDROJ: MĚP JIRKOV, WEBOVÁ KAMERA
Chomutov

Jirkov – Policie upřesnila, co se v pondělí 24. dubna stalo v domě v Nových Ervěnicích v Šimkově ulici v Jirkově. Původní informace byly takové, že tady měl 29letý muž vyhodit po hádce svoji 27letou přítelkyni z okna bytu. Podle policie ale žena vyskočila z okna sama, bála se, že ji její násilnický druh opět zmlátí.

Dvojice mezi sebou měla dlouhodobé spory, muž ženu zřejmě i surově bil. Hádali se i v osudné pondělí. „Po opakovaném fyzickém a psychickém napadání, které trvalo od prosince loňského roku, muž ženu opětovně obvinil z údajné nevěry a došlo i na napadení. Ve chvíli, kdy se muž věnoval dceři, poškozená ze strachu z dalšího napadání otevřela okno, vylezla na parapet a následně se z okna pustila,“ popsala, co se v bytě stalo, policejní mluvčí Marie Pivková.

Pádem na zem z výšky pěti metrů si žena způsobila vážná zranění, se kterými byla letecky dopravena do nemocnice v Ústí nad Labem. Devětadvacetiletého muže policisté zadrželi a obvinili z těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a týrání osoby žijící ve společném obydlí. Hrozí mu až desetileté vězení. „Obviněný muž skončil v policejní cele. Na státní zastupitelství byl doručen podnět k jeho vzetí do vazby,“ dodala Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru