Chomutovské florbalisty čeká víkend ve znamení play off. Dobrovolným vstupným podpoříte Ukrajinu
FLORBALOVÉ PLAY OFF V CHOMUTOVĚ
Sport

Chomutov - V sobotu od 20 hodin přivítá DDQ Florbal Chomutov na své palubovce Bulldogs Brno! Čtvrtfinálová série play off 1. ligy mužů se přesouvá z jihu Moravy za nepříznivého skóre 0:2.

ExSuperligové Brno vyhrálo svá domácí utkání poměrem 9:4 a po velké bitvě 4:3! Předsezónní největší favorit na postup vykročil do série vítězně. Severočeši se za předvedené výkony nemusí vůbec stydět. Především ve druhém utkání sahali po vyrovnání celé série.

DDQ Florbal Chomutov odehraje domácí play off utkání na své palubovce (MSH Chomutov) po dlouhých třech covidových letech. Hráči Chomutova budou dělat vše pro vyrovnání série a vybojování pátého rozhodujícího utkání na brněnské palubovce! Případné 4. utkání série se odehraje v neděli od 16 hodin opět v MSH Chomutov. V letošní sezóně platí ve vzájemných zápasech obou mužstev - Můj dům, můj hrad!. Vzájemné utkání ze základní části (výhra Chomutova 6:5 po nájezdech) slibuje zajímavou podívanou.

Play off mají rozehrané také ženy Florbalu Chomutov. V prvním kole vyřadily Banes Florbal Soběslav 2:0 na zápasy (po výsledcích 7:5 a 12:3). V osmifinále play off 1. ligy žen je čeká atraktivní soupeř z Prahy - Black Angels. První utkání se odehraje v Praze v sobotu od 15:30 hodin. Odvetu sehraje Chomutov na domácí palubovce v neděli od 13:00 ve SH Březenecká.

Vzájemná bilance obou týmů je letos vyrovnaná. Pražany vyhrály zápas na domácí palubovce 5:1, Chomutov reagoval v odvetě výhrou 7:4. V tomto utkání předvedly ženy možná nejlepší výkon v celé sezoně.

Mírným favoritem série je Black Angels vzhledem k postavení v tabulce po základní části - 4. místo a 50 bodů (Chomutov 7. s bilancí 36 bodů).

V rámci klubové akce „Florbal Chomutov pro Ukrajinu“ bude vstupné na utkání mužů i žen dobrovolné. Veškerý finanční výtěžek putuje na pomoc Ukrajině. Do klubové akce se připojili i hráči DDQ Florbal Chomutov (i jejich juniorští kolegové) a realizační tým. Za každého fanouška na víkendových zápasech přidá každý člen týmu do sbírky 1 korunu!

Dorazte podpořit Florbal Chomutov v bojích play off! Více informací naleznete na Facebooku a instagramu Florbal Chomutov.

0403florbal2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru