HOKEJ: Piráti mají jasno, Chance liga se v Chomutově hrát nebude
ilustrační foto: CC0
Sport

Chomutov - Výkonný výbor zapsaného spolku stanovil čtvrtou červencovou středu jako datum definitivního verdiktu o budoucnosti seniorského hokeje pod vrcholky Krušných hor.

Jednání, která mohla ve městě zachovat druhou nejvyšší soutěž, nedopadla. Piráti tím pádem Chance ligu hrát nebudou a přihlásí se do krajské ligy Ústeckého kraje.

Na začátku prázdnin oslovila výkonný výbor zapsaného spolku skupina investorů v čele s Martinem Altrichterem, která byla ochotna uhradit hráčům jednorázově třicet procent jejich pohledávek vůči klubu.

Po dlouhých jednáních menšina zainteresovaných s touto variantou nesouhlasila, tudíž klub nebude moci prokázat bezdlužnost vůči hokejovým subjektům a tím pádem neobdrží licenci na Chance ligu 2020/2021. Pohledávky hráčů se tak v celé výši budou řešit v rámci insolvenčního řízení s Piráti Chomutov, a.s.

„Šéf hráčské asociace Libor Zbořil i samotní hráči se snažili najít shodu s menšinou kolem agenta Tomáše Krejčího, která s návrhem nesouhlasila, ovšem to se nepodařilo, takže seniorský hokej bude v Chomutově na krajské úrovni,“ vysvětluje Daniel Badinka.

„V příštím týdnu se chceme sejít s našimi fanoušky, abychom jim vše vysvětlili a nastínili jim náš další postup,“ uzavírá předseda výkonného výboru zapsaného spolku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru